Sledeći upis počinje 15. avgusta.

Prijavi se na listu čekanja!

Često postavljana pitanja

FAQ

Izdvojili smo pitanja koja najčešće dobijamo

Drama Studio škola glume otvorena je za sve uzrasta od 7 do 77 godina. Bez obzira na prethodno iskustvo ili nivo veština.

Možeš da se prijaviš popunjavanjem forme na našm sajtu. Ne postoji bilo kakva vrsta prijemnog ispita.

Ako misliš da ćeš da glumiš nakon dva meseca škole, onda ovo nije za tebe. Ako želiš da se oslobodiš treme, stekneš samopouzdanje, naučiš tehnike koje koriste glumci, radiš na ličnom razvoju, socijalizaciji, onda si na pravom mestu. Sve preko toga na samom početku bilo bi preambiciozno da obećavamo.

Da, Drama Studio nudi stipendije koje pokrivaju pune ili delimične troškove školovanja za najtalentovanije i najmotivisanije kandidate. Detalje o procesu prijave za stipendije možeš pronaći ovde.

Postoje dve vrste programa: Standard, za uzrast od 7 do 25 godina i Hobi za sve od 26 do 77 godina.

Škola glume traje 4 semestra, od kojih svaki traje 5 meseci. Nakon toga se organizuje master program.

Škola traje od septembra do juna, sa letnjom pauzom tokom jula i avgusta.

Upis organizujemo dva puta godišnje: avgusta i januara.

Ne, prethodno iskustvo nije potrebno. Naši programi su postavljeni tako da odgovaraju kako početnicima, tako i onima koji imaju određeno glumačko iskustvo.

Termini časova se razlikuju u zavisnosti od programa i lokacije. Časovi se održavaju tokom radnih dana i vikendom. Tačne termine možete videti prilikom prijave za određeni program.

Hobi program časove ima fiksnim terminom, radnim danima i jednom mesečno tokom vikenda.

Standard grupe imaju časove isključivo vikendom, a termini su promenljivi.

Časovi u školi glume održavaju se u našim prostorijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Adrese i mape lokacija možeš pronaći ovde.

Naši predavači su iskusni glumci, reditelji i pedagozi sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti pozorišta i filma. Više informacija o svakom predavaču možeš da pronađeš u sekciji predavači.

Na kraju svakog semestra organizuje se javni nastup na nekoj od scena ili pozorišta u gradu. Polaznici master programa rade na pripremi predstava.

Da, imamo saradnju sa partnerskim kasting agencijama i producentskim kućama. Organizujemo profesionalno fotografisanje polaznika i prosleđujemo im profile polaznika, u zavisnosti od zahteva kastinga.