Sledeći upis počinje 15. avgusta.

Prijavi se na listu čekanja!

Škola glume za decu Niš

Škola glume za decu Niš

Škola glume za decu Niš – Drama Studio upisuje decu od 7 godina starosti.

Drama Studio pruža izuzetnu priliku deci u Nišu da razviju svoje talente i steknu neophodne veštine u svetu umetnosti. Sa fokusom na pet ključnih predmeta – gluma, ples, pevanje, dikcija i scenski pokret – osiguravamo sveobuhvatno obrazovanje za mlade umetnike.

Program – Škola glume za decu Niš

Program je u potpunosti prilagođen uzrastu polaznika, pa se tako i grupe formiraju po uzrastima, od 7 do 30 godina:

  • osnovna škola, niži i viši razredi;
  • srednja škola;

Pored programa za decu, imamo programe namenjene uzrastima za srednju školu, fakultet, pa sve do Hobi programa, koji mogu da upišu osobe od 30 do 77 godina.

Semestar završavamo javnim časom na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Nišu.

Škola glume za decu Niš – Drama Studio učinio je glumu dostupnom svim generacijama. Bez obzira da li želite da se dete oslobodi treme, da postane sigurnije u sebe, da jasnije govori, ili da iskaže svoju kreativnost i talenat, naš tim predavača će proceniti na koji način treba pristupiti svakom polazniku.

Prve rezultate možete očekivati već nakon 2-3 meseca, što će prvo primetiti vršnjaci u razredu, učitelji ili nastavnici. Dete će postati otvorenije, komunikativnije, sigurnije u sebe i svoje odluke.

Mnogi roditelji su nam rekli da su im deca nakon upisivanja u Drama Studio postala omiljena i istaknuta deca u razredu i da “svi žele da se druže sa njima”.

Kako radimo?

Kod nas se rade vežbe koje primenjuju i profesionalni glumci na akademijama, u pozorištu, ili na snimanjima. Čitav taj skup vežbi uvrstili smo u svoj program i možete ih primenjivati u svakodnevnim situacijama. Deci će značiti čime god da se sutra budu bavila. Pored toga, negovanje kulture i pravih vrednosti je danas potrebnije nego ikada. Svemu tome ih učimo u školi glume.

Polaznici iz različitih škola, sličnih uzrasta, već nakon par časova postaju najbolji drugovi i drugarice. To je zato što je Drama Studio mesto gde mogu da govore o svojim problemima, uspesima, nekim poverljivim temama i sigurni smo da to neće izaći van zidova našeg prostora. Nažalost, od mnogih polaznika čujemo da smo jedino mesto koje ih razume i gde se osećaju prihvaćeno i da ih neko razume.

Ukoliko imate pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.